Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Az idő múlásával nemcsak a testük, arcunk szövete veszít rugalmasságából, de az ajkunk is elvékonyodik, lebiggyed, körülötte ráncok jelennek meg, ez által szomorúvá, szigorúvá válik arckifejezésünk. Ezen kívül sok embernél veleszületett eltérés, vagy baleset következtében előforduló deformitás, egyenetlenség megoldása lehet az injekciós ajakfeltöltés hyaluronsavval.

Az injekciós ajakfeltöltést praxisomban Teosyal Kiss hyaluronsavval végzem, mely jelenleg a legmagasabb hyaluronsav koncentrációval rendelkező anyag Magyarországon, tartóssága egyéntől függően 6-12 hónap. Ez a töltőanyag nem csak az ajkak nagyobbítására, de a száj körüli ráncok feltöltésére is kiválóan alkalmas!

A beavatkozás

A beavatkozás csupán néhány percet vesz igénybe (20-30 perc), az eredmény azonnal látható!

A beavatkozás után

Az ajakfeltöltés után átmeneti duzzanat, asszimetria előfordulhat, mely pár nap után elmúlik. Ez alatt az idő alatt kerülni kell a túl hideg, túl forró ételeket, kímélni kell az ajkakat a jelentős mozgásoktól, napfénytől, szoláriumtól, fogászati beavatkozástól. Célszerű jégzselével, hideg kendővel hűsíteni a kezelt területet.

A kezelés bármikor megismételhető, bármikor korrigálható.

ajakfeltöltés hyaluronsavval