Ajaknagyobbítás szilikon implantátummal (PermaLip)

Ajaknagyobbítás szilikon implantátummal

Kedves Pácienseink!

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a PermaLip ajakimplantátum beláthatatlan ideig tartós készlethiány miatt nem elérhető Magyarországon, sőt egész Európában.

Amint új információnk lesz, azonnal értesítünk mindenkit!

Akik az ajakfeltöltés helyett végleges megoldást keresnek ajkuk megvastagítására, azok figyelmébe ajánlom a tartós és biztonságos implantátummal történő ajakvastagítást.

Maga az implantátum puha, tömör, elasztikus szilikonból készül, mely egy helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás során igen gyorsan beültethető akár csak az egyik, vagy mindkét ajakba.

Az implantátum több méretben is elérhető (hosszra és szélességre egyaránt), melyet páciensemmel közösen, a konzultáció során választunk ki. Természetesen lehetőség van az implantátumot a későbbiek során kisebbre vagy nagyobbra cserélni, eltávolítani. Az ideális méret behelyezése után természetes, telt formát kap az ajak, mely külső szemlélő számára láthatatlan, valamint segítségével az ajak körüli ráncok is kisimulhatnak.

Mivel a beavatkozást helyi érzéstelenítésben végzem, így pácienseim pár órás megfigyelés után már távozhatnak is a klinikáról.

A beavatkozáshoz egy kis laborvizsgálat elegendő, melynek listáját a konzultáció során adom át.

A MŰTÉT

A helyi érzéstelenítő injekció beadása után a száj belső felén apró, 2-3 mm-es bemetszésen keresztül kerül behelyezésre az implantátum. A megfelelő pozícióba helyezés után az ajkak végei felszívódó varrattal kerülnek lezárásra.

A MŰTÉT UTÁN

A műtét után a beavatkozás területét hűteni kell, így a fellépő duzzanat hamarabb megnyugszik. Pár napig kerüljük a sok beszédet, a nagyon hideg, nagyon forró, csípős ételeket, a terület mindennemű kímélése javasolt. Amíg a duzzanat nem szűnik meg, addig kerülni kell a szaunát, a szoláriumot, az extrém hideget is.
A beavatkozás után 1-2 nappal már óvatosan meg lehet mosni, valamint sminkelni is lehet. A beavatkozás előtt és után bizonyos ideig nem javasolt a fogászati kezelés sem.

A beavatkozás nem végezhető el herpesz, gyulladás esetén, illetve súlyos allergia, lidocainra érzékenység esetén sem.

További fontos információ

Hasznos információk

További fontos információt talál a gyártó honlapján, a képre kattintva!