Injekciós arcfiatalítás

Injekciós arcfiatalítás

Az injekciós arcfiatalítás, az injekciós ráncfeltöltés ideális azoknak, akiknek a ráncok eltüntetéséhez, az arckontúr javításához, újramodellálásához még nincsen szükségük nagyobb műtéti beavatkozásra (pl. arcplasztika). A bőr alá juttatott hyaluronsav azonnali, látványos eredményt biztosít a néhány perces beavatkozás után.

Az injekciós arcfiatalítás során használt hyaluronsavas termékek az arc több területén sikeresen alkalmazható, mint pl. homlok vízszintes ráncai, a homlok közötti ún. mérges ránc, az orca, a szarkalábak, az ajak, az ajkak körüli ráncok, nevetőráncok, szem alatti gödrök kiemelése, de akár a besüppedt hegek kiemelésére is alkalmas. Egyes modern töltőanyagok a kéz hátának fiatalítására is kiválóan alkalmas.

Praxisomban az alábbi töltőanyagokkal dolgozom:

A konzultáció során alapos vizsgálat után javaslom a legmegfelelőbb töltőanyagot, és annak felhasználandó mennyiségét a kívánt cél elérésének érdekében. Az általam használt töltőanyagok hatása egyéntől is függően akár 6-18 hónapig is eltarthat.

A BEAVATKOZÁS

Az injekciós arcfiatalítás minden esetben ambulánsan történik. Kicsi, nagyon vékony tű segítségével, fájdalommentesen juttatom a töltőanyagot a kívánt területre. Mivel a Teosyal Hyaluronsav már eleve tartalmaz érzéstelenítőt, így a beavatkozás minden átmenet nélkül azonnal elvégezhető. Radiesse töltőanyag esetén a beavatkozás előtt érzéstelenítő krémet használok, így annak beavatkozási ideje 10-15 perccel hosszabb lehet.

A BEAVATKOZÁS UTÁN

A kezel terület hűtése mindenképpen javasolt. Felléphet duzzanat, bőrvörösség, érzékenység, mely pár óra, vagy néhány nap alatt magától elmúlik. 1 nap után az arcot óvatosan meg lehet mosni, és már sminkelni is lehet. Kerülni kell a tűző napfényt, szauna, szolárium használatát, az extrém hideget.

Fennálló herpesz, bőrbetegség súlyos allergia, autoimmun betegség, lidocain allergia esetén, illetve véralvadásgátló szedése esetén a kezelést nem lehet elvégezni!